Close
0 kr 0,00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Personopplysninger

Å oppgi personlig informasjon på rorosmobler.no

Dine opplysninger er trygge hos rorosmobler.no. Under kan du lese detaljer om hvordan rorosmobler.no handterer dine personopplysninger. Når du oppretter en konto hos oss vil vi samle inn opplysninger om deg, som navn, adresse og telefonnummer, etc. Disse opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne levere deg varene du har bestilt. Vi vil også bruke opplysningene for å kontakte deg, hvis nødvendig, vedrørende din bestilling. I.h.t. regnskapsloven og angrerettloven er vi pliktet til å oppbevare opplysninger om deg. Opplysningene vil forøvrig ikke deles med tredjeparter og oppbevares sikkert på våre servere.

Rorosmobler.no bruker cookies for at handelen skal gå raskere og for å at du skal kunne gjennomføre bestillingen din. Standard ved registrering av ny konto hos rorosmobler.no gir deg regelmessige nyhetsbrev.

Sikkerhet

All overføring av brukerinformasjon mellom siden og våre forretningssystemer skjer gjennom sikker SSL-kryptering med sertifikat fra COMODO og ditt passord beskyttes dessuten gjennom en kraftig hash-algoritme. Hele kontantstrømmen er sikret og ingen opplysninger der kan lekke eller alterneres.