Close
0 kr 0,00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Leveving & Retur

Nedenfor finner du informasjon om levering og returer.

Levering

Levering

Kjøpet blir belastet ditt kredittkort når varen utleveres fra oss. Leveringstiden er normalt fra 7 til 21 dager etter mottatt ordrebekreftelse. Vi leverer for øyeblikket kun til bostedsadresser innenfor Norge.

Alle personopplysninger som oppgis, er kun til eget bruk og blir lagret på en sikker måte. Disse opplysningene vil hjelpe oss å gi deg et mer personlig service. Du kan lese mer om dette under “Personopplysninger”. 


Fraktkosnad

Ordrer som bestilles i nettbutikken sendes som pakkepost, og fraktkostnader for dette kommer i tillegg. Prisene varierer litt avhengig.


Leveringstid

Leveringstid er fra 7 til 21 virkedager, og senest 30 dager etter bestilling er mottatt (§6 i Forbrukerkjøpsloven), avhengig av hvor i landet du bor. Rorosmobler.no er en 100% norsk nettbutikk og sender alle varer med POSTEN/BRING.

Under «Min konto» > «ordrer» kan du følge med på om pakken er «pakket og sendt».


Uavhentede pakker

Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 499,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken.Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angretten.

Retur

Returer

Du har 14 dagers returrett på ubrukte varer. Varen må være ubrukt og i uåpnet originalemballasje. Returporto dekkes av kjøper. Ved godkjent retur vil vi kreditere varen og porto til kunden.

Produktene som skal i retur sendes til følgende adresse:

MasterGroup AS 

Rørosveien 3311 

2550 Os i Østerdalen

Du må kontakt oss på post@rorosmobler.no før du sende varen(e) i retur. Epost må inneholde brukernavn/e-post eventuelt ordrenummer og/eller fakturanummer.


Skadet i frakten?

Hvis pakken din er skadet og innholdet i pakken har blitt påvirket av skaden i posten:

Ta bilder av emballasje og produktet. Når du tar bilder på dette sender du en e-post til oss på post@rorosmobler.no med bilder av produktet og emballasjen.

Skaden skal meldes til rorosmobler.no umiddelbart. Dette må meldes innen 3 dager.


Bytte

Dersom du føler at varen ikke er riktig for deg, kan du innen 14 dager bytte den mot en annen vare. Dette forutsetter at merkelappen fortsatt er på og at varen er i sin opprinnelige stand.